HULDEBOEK ABV2020

Ter ere van de 65ste verjaardag van het ABV werd destijds een Huldeboek uitgegeven. Voor de 100ste verjaardag werd er een nieuw boek uitgebracht met een kroniek van de Belgische Vlaswereld in de voorbije 35 jaar. Het is geen loutere opsomming van feiten en cijfers en personages geworden, maar een boeiend relaas van de economische / politieke / sociale / culturele situaties en gebeurtenissen in de brede economische context, in de Belgische vlassector en bij het ABV zelf.

Huldeboek foto

VLAS : TRADITIE , KENNIS en INNOVATIE

Een kroniek van de Belgische vlassector 1985-2020

Het boek dat speciaal geschreven werd in functie van dit eeuwfeestjaar is uiteraard een collector’s item geworden. We gingen hiervoor ook in zee met eindredactrice Véronique Lambert, alsook met uitgeverij Stichting Kunstboek uit Oostkamp. Voor de inhoud werd samengewerkt met de huidige directeur en voormalige directeurs van het ABV, met Texture en met andere partners.

De prijs voor het huldeboek bedraagt € 65,- (exclusief verzendingskosten). Na bestelling van het boek zal deze opgestuurd worden naar het opgegeven adres.

Het boek kan ook ter plaatse gekocht worden op volgende locaties : - Kantoren ABV : Etienne Sabbelaan 51, 8500 Kortrijk (op afspraak: 056 23 06 10) - Texture, Museum over Leie en Vlas : Noordstraat 28, 8500 Kortrijk (openingsuren: dinsdag tot en met zondag van 10 tot 17 uur)

Powered by jqueryform.com

Blijf op de hoogte van ABV 2020